Kategorie Kuns van lewe

Kuns van lewe

Die Huis, Vanessa Savage: 'n onderdrukkende thriller

Die verhaal van Patrick het nooit herstel van die verlies van sy kinderhuis nie. Die pragtige Victoriaanse herenhuis, geleë aan die see in Wallis, was vyftien jaar gelede die toneel van skandelike moorde. Wanneer hy besluit om hierdie koshuis te koop, veroordeel sedert die tragedie, en om sy familie te installeer, gly alles ... Die karakters Sarah, jong vrou onder invloed.
Lees Meer
Kuns van lewe

Versiering: geluk is by die huis

Hierdie familiehuisie is in die 1950's deur die pa van die huidige eienaar gekoop. Dit was toe meer van 'n rudimentêre kajuit. Oor die jare is die ruimte uitgebrei, geskeer en herbou. Dit het lopende water, elektrisiteit en WiFi-aansluiting bygevoeg. Maar die binneland het nie sjarme en troos gehad nie.
Lees Meer
Kuns van lewe

Viëtnam: 'n onvergeetlike ma en dogter reis

"Hoekom kom jy nie saam met my in Vietnam nie?" Toe Catherine, my oudste, hierdie voorstel, 'n paar dae voor die vertrek na Australië en Asië, verlaat, is my reaksie effens plat: "Kom ons sien dan, sou nie redelik wees nie! Ek het nie die geld nie ... "Maar nadat ek dit op die lughawe gedeponeer het, droog ek my trane en kom terug op my besluit: hoe dikwels sal my dogter vir my 'n aanbod soos hierdie een maak ?
Lees Meer
Kuns van lewe

'N perfekte huis vir die gesinslewe

Dit is die tuiste van 'n jong gesin. 'N Ligte ruimte van 225 vierkante meter op drie verdiepings. Toe Murray White en sy vrou, Sian Richards, dit gekoop het, het hierdie ou baksteenhuis wat in 'n duplex omskep is, nie betaal nie. En die binnekant was scary: industriële tapyt, badkamers lyk sowat sewentig, spieëlverf oral, op die mure, plafonne en selfs die yskas.
Lees Meer
Kuns van lewe

Mélanie Maynard: kop-tot-kop met 'n spontane vrou

'N Passie of 'n belangstelling wat ek nie ken nie Die legkaarte! Ek het tydens my besoeke aan haar kos soveel met my ma gedoen dat hulle vir my 'n vredeshawe geword het wat ek by die huis herskep het. Ek wy myself aan my stokperdjie deur na ou Franse liedjies te luister. 'N toer van die antieke winkels het my toegelaat om die perfekte legkaart te vind.
Lees Meer
Kuns van lewe

Virginia Beach: die see langsaan

Dis dis, ek is daar. Ek huur net 'n fiets en onder die neus van Neptunus, die emblematiese plaaslike beeld van die god van die see - 10 meter hoog - gaan ek op die beroemde promenade van die strand, die promenade. Drie krukies en my vrees vlieg weg. Vir die eerste keer in Virginia Beach het die idee van fietsry langs haar legendariese staking my 'n bietjie bekommerd.
Lees Meer
Kuns van lewe

Ottawa: Fall Getaways

My tantes wat in die Ottawa-omgewing woon, het altyd die Rideau-kanaal geprys, wat in die winter geskied kan word. Maar hulle het my nooit vertel van die twee fietspaaie wat langsaan hardloop nie. Dus, hierdie sonnige middag, is besluit: Ek vind 'n fiets en ek gaan op 'n ekspedisie.
Lees Meer
Kuns van lewe

3 dorpe van Quebec waar die winter deeglik kan leef

Die dorp Saint-Ferréol-les-Neiges, wat vroeër gefokus op landbou en bosbou, is 'n toevlugsoord vir buitelug-liefhebbers van die Ou Hoofstad. En soos sy naam suggereer, is sneeu nie 'n seldsame kommoditeit nie! Aan die einde van Rang Saint-Julien, nie ver van die kerk nie, is die 115 km hange van die Mont-Sainte-Anne Cross-Ski Centre.
Lees Meer
Kuns van lewe

Cruises vir elke begroting en elke smaak

Deur hierdie binnelandse see van Noord-Europa te ondersoek, kan u soveel stedelike blomme as u kan sien, dikwels op die UNESCO-werelderfgoedlys, en byna elke dag in 'n nuwe land aanval. Terwyl die hoogtepunt van 'n skip op die Oossee, Saint Petersburg (Rusland) bly, regverdig ander stede 'n onderbreking, soos die middeleeuse Tallinn (Estland), 'n ongelooflike versterkte stad omring deur twee kilometer mure, of Riga (Letland), houer van die titel van die Europese Kultuurhoofstad in 2014 en 'n sublieme konsentrasie van Art Nouveau.
Lees Meer
Kuns van lewe

Ontdek Quebec met persoonlikhede wat ons liefhet!

Ek het hulle geken ... Meer as 30 jaar gelede. Ek het grootgeword in Saint-Hyacinthe, maar my familie en ek was baie gereeld in die townships om in Sutton, Bromont, Orford of Uil's Head te ski. Dit is 'n speelplek vir my. Vir my is hierdie streek ... Geluk. As ek op snelweg 10 kom, net voor Granby, my skouers val twee duim, my asemhaling verander ... ek voel op vakansie.
Lees Meer
Kuns van lewe

Michel Robidas vertoon die werke van sy muses

Diane Dufresne se kleredie, Celine Dion se Eurovision-kleed, Michèle Richard se kabaretpakke, Julie Snyder se Halloween-kostuums by die Banquier, Mireille Deyglun se androgynse trourok ... " Ek het altyd die smaak gehad om verder as die grense van die stof te gaan, om tegnologie, materiale en effekte te kombineer, sê die skepper.
Lees Meer
Kuns van lewe

Kampering: 10 idees om gereed te maak

1. Kies 'n kampeerplek volgens u behoeftes Om 'n webwerf te kies, is dit belangrik om te weet wat u soek. Stilte en rustigheid of speelplek en aktiwiteite? "'N perfekte kampplek vir een is nie noodwendig die ideale kampterrein vir die ander nie," waarsku Marie-France Bornais, skrywer van die boek Le Québec en camping.
Lees Meer
Kuns van lewe

Reis sonder om jou begroting in gevaar te stel

Jennifer Hamelin hou daarvan om te reis. Ten minste drie keer per jaar stel hierdie enkelmoeder uit om Europa, Asië of die Verenigde State te ontdek. Tydens haar rondwandelings het sy baie truuks verwerf om haar begeertes gratis te gee sonder om die bank te breek. Die hoof aanbeveling: wees buigsaam, beide vir die bestemming en die vertrekdatum.
Lees Meer
Kuns van lewe

Reis: Die lande van die Loire oor water

Die boot wag vir ons by die marina. By die oë van die indrukwekkende dryfkuns voel ek my knieë buig. Ek het 'n rudimentêre boot verwag, nie so 'n ruim jag nie! Twee hutte, twee toilette met stort, 'n ten volle toegeruste kombuis ... "Gaan jy dit bestuur?" Ek vra my kêrel. Trouens, dit is nie soveel 'n vraag as 'n bevestiging nie: jy gaan die kaptein speel, want ek vat nie die roer van hierdie liner nie.
Lees Meer
Kuns van lewe

Gesinsvakansie: 7 goeie redes om die huis te verlaat

Foto: Caroline Dostie (Marianne Prairie en Odile Archambault). Om saam met familie te gaan, hetsy vir 'n middag of drie weke, is dikwels ingewikkeld. Beplanning alleen kan ons ontmoedig. Dit is deels om hierdie rede dat die skrywers van die blog ma 'n plan, Odile Archambault en Marianne Prairie, besluit het om 'n boek oor hul avonture te publiseer.
Lees Meer
Загрузка...